T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ekm

2017 - 2018 Eğitim Öğretim yılında Okul Meclis Başkanlığı görevini 17/10/2017 tarihinde yapılan seçimle 87 oy alan okulumuz 11 Lojistik sınıfı öğrencilerinden Oğuzhan KARADAĞ yürütecektir.

Ekm

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 14/10/2017 TARİHİNDE YAPILDI.

2017-2018 OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR NETİCESİNDE;

YÖNETİM KURULU (Asil)                            YÖNETİM KURULU(Yedek)

1. Recep KÖSE (Başkan )                      1. Nevzat ÇAĞLIYAN

2. Bahri ÇELİK ( Başkan Yard.)              2. Birgül KAÇAMAK

3.Mustafa AKKAYA                                 3. Gülsare BAŞ

4. Serhat EROL                                      4. Ferhat AKKOÇ

5. Cemal AKCAN                                   5. Emine YILMAZ

Asil ve yedek üyeler oylamaya sunulmuş ve oy birliği ile seçilmişlerdir.

DENETLEME KURULU (Asil)          DENETLEME KURULU (Yedek)

1.Tuncer BOZ                                   1.Nevzat DEMİRCİ

2.Özcan ERGELDİ                           2.Nurettin BEZER

Denetleme Kurulu asil ve yedek üyeleri oylama sonucunda belirlenmişlerdir.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve  Şehitlerimizi Anma Haftası kapsamında  okulumuz da  değişik etkinlikler düzenlendi.

Ekm

Diyarbakır Hantepe´de şehit edilen, okulumuzda adı sonsuza dek yaşayacak olan UĞUR GÖREN´i, şehit edilişinin 21. yılında ailesi, arkadaşları ve tüm sevenleriyle birlikte mezarı başında andık.

Ekm

2017-2018 eğitim-öğretim yılında okulumuzu kazanan 9 uncu sınıf  öğrencilerimize   öğrenim görecekleri  okul hakkında bilgilendirilmesi, akademik ve mesleki gelişimlerinin desteklenmesi, öğrencilere yeni girdikleri eğitim ortamına kısa sürede uyum sağlamalarına katkıda bulunacak becerilerin kazandırılması ve koruyucu bir eğitim ortamının oluşturulması amacıyla 13-14-15 Eylül Tarihlerinde Okulumuzda Ortaöğretime Uyum Programı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

2016-2017 yılı mezunlarımız, mezuniyetlerini coşkuyla kutladı.

Ekm

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYITLARIMIZI ARTTIRABİLMEK ADINA AHMETBEY BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUSTAFA ALTINTAŞ´IN DA KATKILARIYLA ÇEVREMİZDEKİ ORTAOKULLAR GEZİLDİ.

Mrt

“18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102’nci Yılı ve Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla okulumuz bahçesinde anma töreni düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda "12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Programı" düzenlendi.

Mrt

12 Mart 2017 Pazar günü YGS´ye girecek olan öğrencilerimize başarılar diler, aşağıdaki uyarıları dikkate almalarını tavsiye ederiz:

Mrt

Bayan öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutladık.

Mrt

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Gülay ACAR, Ulaştırma Hizmetleri öğretmenlerimiz Hande Hikmet ÇEBİ ve Zeliha DARIDERELİ,  Felsefe öğretmenimiz Merve EYLİK ve Rehberlik öğretmenimiz Ahsen Tuğçe DÜVEN; adaylık eğitimlerini başarıyla tamamlayarak aslî öğretmenliğe geçtiler. Öğretmenliğe bağlılık yemini eden öğretmenlerimize meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü sebebiyle deprem ve yangın tatbikatı yapıldı. Başarılı bir şekilde gerçekleştirilen tatbikatımıza destek veren Ahmetbey Belediyesi mensuplarına teşekkür ederiz.

Ock

2016 - 2017 eğitim öğretim yılı 2. dönem sorumluluk sınavı programı açıklanmıştır. Sınavlar 7 Şubat 2017 Salı günü başlayıp 10 Şubat 2017 Cuma gününe kadar sürecektir.

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK, aramızdan ayrılışının 78. yılında saygıyla anıldı.