T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

“18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102’nci Yılı ve Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla okulumuz bahçesinde anma töreni düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda "12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Programı" düzenlendi.

Mrt

12 Mart 2017 Pazar günü YGS´ye girecek olan öğrencilerimize başarılar diler, aşağıdaki uyarıları dikkate almalarını tavsiye ederiz:

Mrt

Bayan öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutladık.

Mrt

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Gülay ACAR, Ulaştırma Hizmetleri öğretmenlerimiz Hande Hikmet ÇEBİ ve Zeliha DARIDERELİ,  Felsefe öğretmenimiz Merve EYLİK ve Rehberlik öğretmenimiz Ahsen Tuğçe DÜVEN; adaylık eğitimlerini başarıyla tamamlayarak aslî öğretmenliğe geçtiler. Öğretmenliğe bağlılık yemini eden öğretmenlerimize meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü sebebiyle deprem ve yangın tatbikatı yapıldı. Başarılı bir şekilde gerçekleştirilen tatbikatımıza destek veren Ahmetbey Belediyesi mensuplarına teşekkür ederiz.

Ock

2016 - 2017 eğitim öğretim yılı 2. dönem sorumluluk sınavı programı açıklanmıştır. Sınavlar 7 Şubat 2017 Salı günü başlayıp 10 Şubat 2017 Cuma gününe kadar sürecektir.

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK, aramızdan ayrılışının 78. yılında saygıyla anıldı.

Kas

06.11.2016 Pazar günü gerçekleştirilen 2016 - 2017 Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısında alınan kararlar neticesinde;

Yönetim Kurulu(Asil)                           Yönetim Kurulu(Yedek)

1. Recep KÖSE (Başkan )                      1. Hakan BALTALI

2. Murat KOÇ ( Başkan Yard.)              2. Mürvet AŞIK

3.Mustafa AKKAYA                                3. Günay DURUSU

4. Serhat EROL                                      4. Sevgi GÜNDAĞ

5. Cemal AKCAN                                    5. Umut BASKICI

olarak belirlenmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 93. yıldönümü Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi, Ahmetbey Cumhuriyet İO/OO ve Ahmetbey Atatürk İO/OO olmak üzere üç okulun ortak programıyla kutlandı. Atatürk Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen kutlamada çeşitli etkinlikler sunuldu. Katılımlarından ötürü değerli Ahmetbey halkına ve desteğini esirgemeyen Ahmetbey Belediyesi´ne teşekkür ederiz.

Ekm

2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılında Okul Meclis Başkanlığı görevini okulumuz 12 Bilgisayar sınıfı öğrencilerinden Yiğit GÜRKAN yürütecek.

Bir hafta süren başkanlık mücadelesi sonucunda geçen senenin başkanı 11 Bilgisayar öğrencisi Tugay KÖSE 25, 9 / B sınıfı öğrencisi Eren KURNAZ 11 oy alırken 12 oy da geçersiz sayıldı. Yiğit GÜRKAN ise 35 oyla Okul Meclis Başkanı oldu.

GÜRKAN, onu destekleyen arkadaşlarına teşekkür edip şimdiki hedefinin de ilçe seçimleri olduğunu belirtti.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat AŞIM ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nedim ÇETİN, okulumuzu ziyaret etti. Kendileriyle eğitimin temel meselelerine değinip okulumuzun eğitim durumuna ve gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerine dair sohbet ettik. Öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilediler.

Ekm

Diyarbakır Hantepe´de şehit edilen, okulumuzda adı sonsuza dek yaşayacak olan UĞUR GÖREN´i, şehit edilişinin 20. yılında ailesi, arkadaşları ve tüm sevenleriyle birlikte mezarı başında andık.

Ağu

2015 - 2016 eğitim öğretim yılında üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder ve güzel bir üniversite hayatı geçirmelerini temenni ederiz.

Haz

Okulumuzda stajyer öğretmen olarak görev yapmakta olan Tarih öğretmeni Türkan DELİKLİTAŞ düzenlenen törenle asaleten öğretmen ünvanını almıştır. Öğretmenimize hayırlı olmasını dileriz..