T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

19 MAYIS "ATATÜRK KUPASI" SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI ELEME MAÇLARI BUGÜNKÜ İLK DÜDÜKLE BAŞLADI. MAÇLAR 20 ŞER DAKİKALIK 2 DEVRE OLARAK OYNANACAK. FİNAL MAÇI 17 MAYIS TARİHİNDE YAPILACAK OLAN TURNUVANIN İLK MAÇINDA  9/AMP  İLE  9/AL SINIFLARI KARŞI KARŞIYA GELDİ. NORMAL SÜRESİ BERABERE TAMAMLANAN KARŞILAŞMA PENALTI ATIŞLARI SONUCUNDA 9/AMP SINIFININ GALİBİYETİ İLE SONA ERDİ.

TURNUVAYA KATILAN TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Nis

OKULUMUZ BAHÇESİNDEKİ  ÇİÇEKLERİN VE AĞAÇLARIN BAHAR HAVASI İLE RENGARENK AÇMALARI EŞSİZ BİR GÜZELLİĞE SEBEP OLDU.

Nis

AMP  meslek alanlarına geçiş ve tercihe yönelik iş ve işlemler hakkında 9 uncu sınıf öğrenci velilerine bilgilendirme toplantısı yapıldı. Muhasebe Finansman Alan Şefi İlyas ÖZKAN ve Ulaştırma Hizmetleri Öğretmeni Hande Hikmet Çebi Okulumuzda mevcut olan alanları tanıttılar.

Nis

2017 / 2018 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem "Öğretmen-Veli"görüşmesi okulumuz çok amaçlı salonunda  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Okul Müdürümüz Özcan SANDIK Veliler ile genel bir konuşma yaptı.Konuşma sonunda velileri öğretmenleri ile görüşmek üzere sınıflarına davet etti.

Nis

AVRUPA MESLEK YÜKSEKOKULU TEMSİLCİLERİ 12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE HEM YENİ SINAV SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ VERDİLER HEMDE KENDİ ÜNİVERSİTELERİNİ TANITTILAR. KENDİLERİ ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  2. DÖNEM " ÖĞRETMEN - VELİ GÖRÜŞMESİ"  14.04.2018 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 14:00´TE  ÖĞRENCİLERİMİZİN GENEL DURUMLARINI GÖRÜŞMEK AMACIYLA  OKULUMUZDA YAPILACAKTIR.  TÜM VELİLERİMİZİ BELİRLENEN TARİH VE SAATTE OKULUMUZA BEKLİYORUZ.

Nis

BELDEMİZ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MUSTAFA ALTINTAŞ´IN OKULLARIMIZIN SINIF BAŞKANLARI İLE 11.04.2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ BELDE EVİNDE DÜZENLEMİŞ OLDUĞU"NASIL BİR 23 NİSAN / 19 MAYIS İSTİYORUZ" KONULU TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Nis

Okulumuz Anadolu Meslek Programı 10/Muhasebe ve 11/Ulaştırma Hizmetleri öğrencilerimiz Muhasebe-Finansman Hizmetleri Bölüm Şefi İlyas ÖZKAN ile Ulaştırma Hizmetleri Öğretmenimiz Hande Hikmet ÇEBİ eşliğinde beldemiz işletmelerinden "Damteks Fabrikası´nı" ziyaret etmişlerdir.

Nis

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Lüleburgaz Belediyesi´nin ortaklaşa düzenlediği "Yenilikçi Girişimcilik Alanında Eğiticini Eğitim" eğitimine katılan Öğretmenlerimiz Fulya TUNÇEL ve Özgür LEVENT  okulumuzdan seçilen öğrencilerle Lüleburgaz Necdet TEKİN Gençlik Merkezinde 03.04.2018 tarihindeki konferansa katıldılar.

Lüleburgaz Necdet TEKİN Gençlik Merkezin de düzenlenilen konferansta ilçemizde öğrenim geren ortaöğretim öğrencilerine ilham vermek amacıyla genç girişimcilerden  Can DÖRTKARDEŞLER , Şeyhmus ÖLKER  ve ElisYILMAZ´ın katılımıyla konferans gerçekleştirilmiştir.

Nis

Lüleburgaz Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği "Geleceğin Yıldız Girişimcileri" eğitimi okulumuz öğretmenleri Fulya TUNÇEL ve Özgür LEVENT tarafından gerçekleştirildi.

Mrt

21-22/Mart/2018 Tarihleri arasında LYKA ( Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi´nde) Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Lüleburgaz Belediyesi´nin ortaklaşa düzenlediği "Yenilikçi Girişimcilik Alanında Eğiticini Eğitim" eğitimine katılan Öğretmenlerimiz Fulya TUNÇEL ve Özgür LEVENT  katılımcı belgelerini aldılar.

Okulumuzda düzenleyecekleri seminerler le ve yapacakları etkinliklerle "Geleceğin Yıldız Girişimcilerini" çıkartmaya çalışacaklar.

Mrt

“18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103’nci Yılı ve Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla 19 Mart 2018 Pazartesi Günü  okulumuzda düzenlenilen  programda günün anlam ve önemini anlatan yazılar ve şiirler okundu.

Şehit Öğretmenimiz Uğur GÖREN´de kabri başında anıldı.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü tarafından 15.03.2018  Perşembe günü  "İkaz-Alarm Tatbikatı" ile "Personel Tahliye Tatbikatı" kulüp danışman öğretmenleri Aysel ÇOBAN ve Hüseyin ÜRGÜN nezaretinde tüm okulun katılımıyla yapıldı.

Tatbikata yardımlarını esirgemeyen Ahmetbey Belediye Başkanı Sayın Mustafa ALTINTAŞ´a ve Ahmetbey Belediyesi İtfaiyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 97. Yıl dönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un vefatının 82. Yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda tören düzenlendi. Ayrıca TRT nin hazırladığı "Mehmet Akif ERSOY-TRT Belgeseli " adlı program tüm öğrencilerimize izlettirildi.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ OKULUMUZDA KUTLANDI