T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şbt

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MESLEKİ VE TEKNİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM OKUL VE KURUMLARI PERFORMANS  DEĞERLENDİRMESİ İÇİN  KIRKLARELİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCISI SAYIN VELİ ŞEN , LÜLEBURGAZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ SAYIN AHMET KAFALI VE BABAESKİ  İLÇE MİLLİ  EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ SAYIN GÖKSEL BAYTOK´TAN  OLUŞAN KOMİSYON OKULUMUZDA GEREKLİ İNCELEMELERDE BULUNMUŞTUR.

Ock

YILLARCA OKULUMUZU ISITAN  KALORİFERİMİZİN YERİNE OTOMATİK YENİ KAZAN TAKILDI.

Ock

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ 1.DÖNEMİNİ YAPILAN TÖRENLE KAPATTIK. OKUL MÜDÜRÜMÜZ ÖZCAN SANDIK YAPTIĞI KONUŞMADA "1.DÖNEM KARNENİZDE GÖRDÜĞÜNÜZ  EKSİKLERİNİZİ İKİNCİ DÖNEM DAHA ÇOK ÇALIŞARAK YERİNE GETİRECEĞİNİZE İNANIYORUM AYRICA TATİLİNİZİ KİTAP OKUYARAK  SİNAMAYA GİDEREK VE SOSYAL ETKİNLİKLERE KATILARAK KALİTELİ BİR ŞEKİLDE GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM"DEDİ.

Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarını İzleme Portalı

"Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarının İzlenmesi" web portalı, Meslekî ve teknik ortaöğretim kurumları mezunlarının işgücü piyasası ve yüksek öğretimdeki durumunu izlemek, eğitimle bireye kazandırılan Meslekî yeterliliklerin iş hayatı ile uyumunu değerlendirmek, sistemin güçlü ve zayıf yönlerini belirlemek amacıyla hazırlanmıştır.

Sizde  http://emezun.meb.gov.tr adresini ziyaret ederek anketleri doldurup güncel İŞ İLANLARINI takip edebilirsiniz

Ock

Ahmetbey Beldesi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Altıntaş, beldede bulunan okulların sınıf başkanları ile kültür evinde düzenlediği toplantıda öğrencilerin taleplerini dinledi.

Ock

103 yıl önce Sarıkamış´ta şehit düşen askerler Lüleburgaz’da yapılan yürüyüşle anıldı. 07 ocak 2018 Pazar günü saat 12:00 de tüm Türkiye ile aynı anda ilçemizde yapılan Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşüne okulumuz idareci ve öğretmenlerimizle  katıldık.

Ara

TÜRKÇENİN DOĞRU VE GÜZEL KONUŞULMASI VE TÜRK DİLİ´NİN ZENGİNLİKLERİNİN ORTAYA ÇIKARILMASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA LÜLEBURGAZ HALK EĞİTİM MERKEZİ SALONUNDA "GELENEKLERİN YAŞATILMASI" KONULU PANELE  OKULUMUZ DIŞINDA LÜLEBURGAZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ , ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ VE GENÇ DEĞİŞİM LİSESİ KATILDI.

TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİMİZ ÖZGÜR LEVENT´İN KATKILARIYLA PANELE 9/AL ÖĞRENCİMİZ SILA BEZER OKULUMUZ ADINA KONUŞMACI OLARAK KATILMIŞTIR.

Ara

İLK MAÇLARINI KAZANAN İKİ TAKIMIN MÜCADELESİNİ 8-0 GİBİ BÜYÜK BİR ÜSTÜNLÜKLE LÜLEBURGAZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KAZANDI.

AYNI GÜN GRUBUMUZDA MEHMET AKİF ERSOY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ , BABAESKİ ATATÜRK ANADOLU LİSESİ´Nİ 4-2 LİK SKORLA GEÇTİ.

Ara

KEPİRTEPE ANADOLU LİSESİ İLE OYNADIĞIMIZ MAÇIN 3 SETİNİDE KAYBETTİK. BU SONUÇLA TURNUVADAN HİÇ MAÇ KAZANAMADAN AYRILDIK.

Ara

TOPLANTIYA KATILAN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

2017-2018 GENÇLER A ERKEK FUTBOL MÜSABAKALARINA GALİBİYET İLE BAŞLADIK.

İLK MAÇIMIZDA BAŞA BAŞ BİR MÜSABAKA SONUCU KALECİMİZ UMUT´UN DEVLEŞTİĞİ MAÇTA  23. DAKİKADA TOLGA´NIN  GOLÜ İLE MEHMET AKİF ERSOY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ´Nİ 1-0 YENDİK.

Ara

KIZ B VOLEYBOL TAKIMIMIZ ÖZEL AKIM ANADOLU LİSESİ KARŞISINDA İKİNCİ YENİLGİLERİNİ ALARAK GRUPTAN ÇIKMA ŞANSINI KAYBETTİ.

Ara

İLK MAÇIMIZDA  VİZE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİNE 3-0 YENİLDİK.

14.12.2017 PERŞEMBE GÜNÜ ÖZEL LÜLEBURGAZ AKIM ANADOLU LİSESİ İLE İKİNCİ MAÇIMIZA ÇIKACAĞIZ.

TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ara

2017 - 2018 OKUL SPORLARI GENÇLER B KIZ VOLEYBOL KATEGORİSİNDE MÜCADELE EDECEK OLAN TAKIMIMIZ İLK DEFA SALONDA ÇALIŞTI.

Kas

29 Kasım 2017 tarihindeki Mevlid Kandili vesilesiyle “Mevlid-i Nebi” etkinlikleri çerçevesinde okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Gül DARICI  tarafından sınıflarımızda sunum gerçekleştirildi.