T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi

YURT DIŞI KARDEŞ BELEDİYELERİMİZİ ZİYARETE GİTTİK.

Kardeş belediyeler arası kültür etkinlikleri programı çerçevesinde, Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin de bulunduğu Ahmetbey Belediyesi ve Bulgaristan-Stambolovo & Krumovgrad Belediyeleri arasında gerçekleşen etkinliklerde eğitmenliğini İngilizce öğretmeni Fulya Tunçel’in yaptığı, lisemiz halk dansları ekibi kardeş belediyelerdeki gençlerle aynı sahnede danslarını sergilediler.

Ahmetbey Belediye Başkanı Sayın Mustafa Altıntaş,Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali İhsan Kandil ve İngilizce öğretmeni Fulya Tunçel, lise halk dansları ekibi, Ahmetbey Cumhuriyet Ortaokulu Müdiresi Serpil Özcan, Ahmetbey Atatürk Ortaokulu Müdürü Fuat Ağdaş katıldılar.

Program 1. gün Stambolovo Belediyesi ziyareti, Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi Halk Dansları ekibi gösterisi, Bulgaristan/ Stambolovo Lisesi öğrencilerinin dans ve tiyatro gösterileri; 2. gün Krumovgrad Belediyesi ziyareti, Krumovgrad Gençlik Merkezi Bulgar ve Türk Halk Dansları ekipleri gösterileri, Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi Halk Dansları ekibi gösteriyle son buldu.

Eğitime,kültürler arası etkileşime ve gençlere verdiği destek için Ahmetbey Belediyesi ve Belediye Başkanı Sayın Mustafa ALTINTAŞ’a,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cihan ERDEM'e , Bulgaristan’da gençlerimizi en güzel şekilde ağırlayan Stambolovo Belediyesi ve Belediye Başkanı Adnan Yaldız’a ve Krumovgrad Belediyesi ve Belediye Başkanı Sebihan Mehmed’e  çok teşekkür ediyoruz.

Gençlerin mutlu olduğunu görmek ve ufacık da olsa hayatlarına dokunup iz bırakabilmek öyle kıymetli ki.. Tüm gençlerimizin ışığı daim olsun..25-12-202325-12-202325-12-202325-12-202325-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.12.2023 - Güncelleme: 25.12.2023 12:32 - Görüntülenme: 188
  Beğen | 89  kişi beğendi