May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'NIN 101. YILINI BU YIL COVİD 19 TEDBİRLERİ KAPSAMINDA EVLERİMİZDE ÇOŞKUYLA YAŞAYACAĞIZ. BİZLER DE AHMETBEY ŞEHİT ÖĞRETMEN UĞUR GÖREN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ İDARECİ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ OLARAK FİZİKEN BİR ARADA OLAMASAK DA FİKİRLERİMİZLE 19 MAYIS RUHUNU YAŞAMAK VE YAŞATMAK İÇİN 101. YIL ANISINA BİR VİDEO HAZIRLADIK. 19 MAYIS 1919'DA BANDIRMA VAPURU İLE SAMSUN'A GİDEREK MİLLİ MÜCADELEMİZİ BAŞLATAN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE BU UĞURDA CAN VEREN TÜM ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI,MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Nis

23 NİSAN, TÜRK MİLLETİNİN KENDİ GELECEĞİNİ BELİRLEDİĞİ VE EGEMENLİĞİN MİLLET İRADESİNE BIRAKILDIĞI TÜRK TARİHİNİN EN ÖNEMLİ DÖNÜM NOKTALARINDAN BİRİSİDİR. TÜRKİYE CUMHURİYETİ'Nİ KURUCUSU BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK TARAFINDAN ÇOCUKLARIMIZA ARMAĞAN EDİLEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NIN 100. YILI KUTLU OLSUN.

Mrt

TÜM İMKÂNSIZLIKLARA RAĞMEN İNANÇ VE AZİMLE BEZENMİŞ BİR VATAN SEVGİSİYLE KAZANILMIŞ ÇANAKKALE ZAFERİ'MİZİN 105. YILINDA, BU ŞANLI GÜNÜN MİMARLARI TÜM ŞEHİTLERİMİZİ VE BAŞTA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE TÜM KAHRAMANLARIMIZI RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ.

Mrt

SINIF BAŞKANLARIMIZ AHMETBEY BELEDİYESİ TARAFINDAN 6 YILDIR DÜZENLİ OLARAK YAPILAN "SINIF BAŞKANLARI" TOPLANTISINA KATILDILAR. TOPLANTIDA SINIFLARININ, OKULULLARININ VE BELDENİN İİHTİYAÇLARINI DİLE GETİRDİLER.

Mrt

MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'UN YAZDIĞI, TÜRK CUMHURİYETİ'NİN MİLLİ MARŞI OLAN İSTİKLAL MARŞI'MIZIN KABULÜNÜN ÜZERİNDEN 99 YIL GEÇTİ. MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİN YANI SIRA BAĞIMSIZLIĞIMIZI ANLATAN İSTİKLAL MARŞI'MIZIN KABULÜ VE MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF'İ ANMA TÖRENİMİZ OKULUMUZ EDEBİYAT ÖĞRETMENLERİ ÖZGÜR LEVENT VE RESUL ÖZCAN TARAFINDAN HAZIRLANDI.

Mrt

AHMETBEY BELEDİYESİ TARAFINDAN CORONA VİRÜS TEHDİTİNE KARŞI OKULUMUZ GENELİNDE İDARE ODALARI VE ÖĞRETMENLER ODASI, SINIFLAR,  LABORATUVARLAR,  TUVALETLER, KORİDORLAR, KAPI KOLLARI DEZENFEKTE EDİLDİ. ÖĞRENCİLERİMİZ VİRÜS VE VİRÜSTEN KORUNMA YOLLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ. SINIFLARIMIZA "CORONAVİRÜS HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER" BAŞLIKLI BİLGİLENDİRME YAZILARI ASILDI.

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KONULU ETKİNLİK PANOSU HAZIRLADIK VE GÜZEL DİLEKLER EŞLİĞİNDE KADIN ÖĞRETMENLERİMİZİN VE KADIN PERSONELİMİZİN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADIK.

Mrt

LÜLEBURGAZ İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİNE DİYETİSYEN GAMZE KALSU, EMİNE BALCI, E.AYŞE ÇETİN TARAFINDAN "SAĞLIKLI BESENME ve FİZİKSEL AKTİVİTE" KONULU EĞİTİM VERİLDİ.

Mrt

İlimiz genelinde başlatılan Bakanlığımızın 2023 Vizyon Belgesinde yer alan Mesleki ve Teknik Eğitimin geliştirilmesi çalışmaları kapsamında yürütülen tanıtım günleri 06.03.2020 tarihinde DAMTEKS Tekstil Fabrikası'nı ziyaret ettik.  Fabrika Müdürü Özgür GÜVENDİ ile görüşüp fabrika bünyesinde ihtiyaç duydukları alanlar hakkında bilgi aldık.

Mrt

İlimiz genelinde başlatılan Bakanlığımızın 2023 Vizyon Belgesinde yer alan Mesleki ve Teknik Eğitimin geliştirilmesi çalışmaları kapsamında yürütülen tanıtım günleri 06.03.2020 tarihinde Lüleburgaz Ortaokulu öğrencilerine mesleki eğitimi ve okulumuzdaki faaliyetleri tanıttık.

Mrt

İlçe Milli Müdürlüğümüz ve Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliği ile yürütülen "Rehber  Öğretmeniz Aynı Saatte Her  Yerdeyiz" projesi kapsamında rehber öğretmeni olmayan okullarda veli-öğrenci-öğretmenlere yönelik yapılacak olan  seminer çalışması kapsamında Lüleburgaz'dan gelen rehber öğretmenlerimiz okulumuzdaydı.

Mrt

İlimiz genelinde başlatılan Bakanlığımızın 2023 Vizyon Belgesinde yer alan Mesleki ve Teknik Eğitimin geliştirilmesi çalışmaları kapsamında yürütülen tanıtım günleri 05.03.2020 tarihinde Evrensekiz Ortaokulu öğrencilerine mesleki eğitimi ve okulumuzdaki faaliyetleri tanıttık.

Mrt

İlimiz genelinde başlatılan Bakanlığımızın 2023 Vizyon Belgesinde yer alan Mesleki ve Teknik Eğitimin geliştirilmesi çalışmaları kapsamında yürütülen tanıtım günlerinin ikinci günü olan 04/03/2020 tarihinde Ahmetbey Atatürk Ortaokulu öğrencilerine mesleki eğitimi ve okulumuzdaki  faaliyetleri tanıttık.

Mrt

İlimiz genelinde başlatılan Bakanlığımızın 2023 Vizyon Belgesinde yer alan Mesleki ve Teknik Eğitimin geliştirilmesi çalışmaları kapsamında yürütülen tanıtım günleri 03.03.2020 tarihinde Ahmetbey Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine mesleki eğitimi ve okulumuzdaki faaliyetleri tanıttık.

Mrt

28 ŞUBAT SİVİL SAVUNMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI. BU KAPSAMDA SINIFLARIMIZDA ACİL DURUM TAHLİYE PLANI OLUŞTURULARAK OLASI BİR DEPREMDE GERÇEKLEŞTİRİLMESİ GEREKEN "ÇÖK,KAPAN,TUTUN" KURALI UYGULAMALI OLARAK YAPILDI. ÖĞRENCİLERİMİZİN BİNAYI KONTROLLÜ ŞEKİLDE BOŞALTTIKTAN SONRA OKUL BAHÇEMİZDE BELİRLENEN ACİL TOPLANMA ALANINDA TOPLANMALARI SAĞLANDI.