T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kas

ÖĞRENCİLERİMİZİN AİLELERİ İLE İLETİŞİMİNİ SAĞLAYAN CEP TELEFONLARINI  DERS SIRASINDA EĞİTİM -ÖĞRETİMİ AKSATMAMASI ADINA CEP TELEFON RAFLARIMIZA ALIYORUZ.

ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNİN DİSİPLİN CEZALARI " MADDE 164-1/n  (Değ: 28/10/2016-29871 RG) Ders saatleri içinde öğretmenin bilgisi ve kontrolü dışında bilişim araçlarını açık tutarak dersin akışını bozmak." KINAMA CEZASI İLE CEZALANDIRILIR. BUNU YAŞAMAMAK ADINA GEREKLİ HASSASİYETİN GÖSTERİLMESİNİ BEKLİYORUZ.

Kas

GENÇLER B KIZ VOLEYBOL MÜSABAKALARI FİKSTÜRÜ VE GENÇLER A ERKEK FUTBOL MÜSABAKALARI FİKSTÜRLERİ ÇEKİLDİ.

SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ

13.11.2017´den geçerli kurs programları

Kas

ÖSYM, YKS sınav tarihleri üzerinden açıklama yaptı buna göre başvurular 1 Mart 2018 tarihinde başlıyor, 21 Mart 2018 tarihinde sona eriyor. YKS ilk oturum sınavı  23 Haziran 2017, ikinci oturum ise 24 Haziran 2017 tarihinde yapılacak. Sonuçlar ise 31 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacak.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı kapsamında öğrencileri ile öğretmenlerimiz arasında ekli şartnamede belirtilen içerik ve katılım şartları çerçevesinde resim, şiir ve kompozisyon  yarışmaları düzenlenmiştir.

Kas

Boş bulunan okulumuz Müdür Yardımcılığı görevine Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmenimiz  Gülay ACAR görevlendirilmiştir.Arkadaşımıza yeni görevinde başarılar dileriz.

Mrt

12 Mart 2017 Pazar günü YGS´ye girecek olan öğrencilerimize başarılar diler, aşağıdaki uyarıları dikkate almalarını tavsiye ederiz:

Ağu

2016 - ÖSYS tercih işlemleri 4 Ağustos 2016 tarihine uzatılmıştır. Tercih işlemleri 4 Ağustos 2016 saat 23.59´ da sona erecektir.

Ağu

dosyalar/2016_08/01030119_images.pdf

Af çıkan ve mezun olan son sınıf öğrencilerimiz ösym başvurusu yapabileceklerdir.

Tem

Üniversiteli olmak için tercih işlemleri 29 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır.