T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Bayan öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutladık.

Mrt

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Gülay ACAR, Ulaştırma Hizmetleri öğretmenlerimiz Hande Hikmet ÇEBİ ve Zeliha DARIDERELİ,  Felsefe öğretmenimiz Merve EYLİK ve Rehberlik öğretmenimiz Ahsen Tuğçe DÜVEN; adaylık eğitimlerini başarıyla tamamlayarak aslî öğretmenliğe geçtiler. Öğretmenliğe bağlılık yemini eden öğretmenlerimize meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü sebebiyle deprem ve yangın tatbikatı yapıldı. Başarılı bir şekilde gerçekleştirilen tatbikatımıza destek veren Ahmetbey Belediyesi mensuplarına teşekkür ederiz.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat AŞIM ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nedim ÇETİN, okulumuzu ziyaret etti. Kendileriyle eğitimin temel meselelerine değinip okulumuzun eğitim durumuna ve gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerine dair sohbet ettik. Öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilediler.