T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi

YGS´YE GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !

12 Mart 2017 Pazar günü YGS´ye girecek olan öğrencilerimize başarılar diler, aşağıdaki uyarıları dikkate almalarını tavsiye ederiz:

1- Sınav binasına en geç saat 09.45´e kadar giriş yapınız. Bu süreden sonra sinav binasına giriş yapılmayacaktır.

2- Sınav Giriş Belgeniz olmadan sınava girmeniz mümkün değildir. Belgenizin yanında TC Kimlik numaranız olan nüfus cüzdanınızı unutmayınız.

3- Kimlik kontrolleri, üst arama ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınav saatinden 1 saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulununuz.

4- Yanınızda çanta, cüzdan, telefon, saat, kulaklık, takı gibi eşyalar bulundurmayınız.

5- Sınavınızı tamamladıktan sonra soru kitapçığınızı ve optik formunuzu sınav görevlilerine teslim ediniz. Sıra üzerinde bırakmayınız.

Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi ailesi olarak hepinize başarılar dileriz.

Yayın: 09.03.2017 - Güncelleme: 09.03.2017 14:40 - Görüntülenme: 128